Získejte zdarma naši publikaci pro kariérové poradce a bavte se!

Úterý, Srpen 15, 2017
Ivana Šindlerová
V naší nejnovější metodice se setkáte s mluvícím robotem, vránou i panem Příběhem. Kreativně a přesto odborně Vás opět zveme do světa karierového poradenství. A to dokonce zdarma!

Publikace s názvem Rozmanitý svět kariérového poradenství spatřila světlo světa v červnu letošního roku. Už na první pohled je jasné, že půjde o lákavé čtení. Mezi dalšími knihami ji totiž díky žlutému přebalu s kolážemi rozhodně nepřehlédnete. Vedle hravé grafiky jde ale především o obsah.  Tentokrát jsme si ke spolupráci přizvali zahraniční univerzitní experty a milé kolegy a kolegyně z Dánska a Velké Británie. V této, již páté publikaci, tentokrát společně nabízíme tipy a triky pro kariérové poradce i laiky, kteří se zajímají o to, jak být spokojení v práci a jak najít tu pravou nejen pro sebe ale také pro své děti či přátele.

 

Knihu můžete číst u nedělní kávy stejně jako v pracovně. Najdete v ní střípky z teorie kariérového poradenství, pohled do budoucnosti světa práce, sebezkušenostní otázky a cvičení i tipy na moderní metody pro práci s klientem. A pokud by to nestačilo, objevíte ve žluté knize také vtipy a vzkazy od žáků jedné z pražských základních škol, kteří už kariérové poradenství s EKS mají za sebou. A o čem jsou? O práci, o rodičích coby profesionálech a o jejich představách, jak bude vypadat trh práce, až budou sami hledat zaměstnání, okolo roku 2027. Co myslíte Vy?

 

A protože nás v EKS práce baví a rádi bychom, aby i Vy jste byli ve své kariéře spokojení, knihu Vám můžeme zaslat zdarma, pouze za poštovné. Podařilo se nám totiž sehnat grant, který jí činí dostupnou pro každého. A pokud Vás inspiruje, přijďte zkusit karierový koučink anebo některý z kurzů pro kariérové poradce přímo k nám. Nebudete litovat, protože my v EKS spolu s Chalílem Gibránem přeci víme, že práce je zviditelněná láska.

Příjemné čtení!

 

Knihu Rozmanitý svět kariérového poradenství si můžete objednat na e-mailové adrese martina.hloupa@ekscr.cz.

 

Zaujalo vás toto téma? Mohly by vás zajímat kurzy Úvod do kariérového poradenství nebo Švýcarská metoda mapování kompetencí CH-Q.