Zveme vás na zážitkový seminář

Úterý, Září 18, 2018
Martin Petráš
Chcete být dobrým a profesionálním kariérovým poradcem? Zajímáte se o nové metody, chcete profesně růst? A chtěli byste se stát spokojeným kariérovým poradcem? Spokojenost tkví nejen v profesionalitě a dobře odvedené práci, ale i schopnosti uhlídat si křehkou rovnováhu mezi nadšením a vyčerpáním.

Pojďte načerpat inspiraci na zážitkový seminář, kde se o své zkušenosti podělí zajímaví hosté z různých oborů. Pomůžeme vám ujasnit si svá profesní přání i vlastní limity, získáte praktické nástroje jak pro práci s klienty, tak i pro svou duševní hygienu.

 

Představíme Vám také naši novou publikaci „Spokojený kariérový poradce“, kterou si zdarma odnesete. Kompletní program je ke stažení zde.

 

Akce je zdarma a je primárně určena kariérovým poradcům, kteří zatím neměli možnost se s činností EKS seznámit, dále pak pracovníkům v sociálních službách a zástupcům státních a krajských organizací, které se tématem kariérového poradenství zabývají.

 

Seminář se koná 15.11.2018 v KC Labuť Říčany, ul. 17. Listopadu 214, Říčany u Prahy. V případě zájmu o účast se registrujte zde, a to nejpozději do 31. 10. 2018.

 

Kapacita je omezena, o výběru účastníků rozhoduje EKS.